Logo UNZE
 INFORMATIONAL PACKAGE
about study conditions at the University of Zenica in alignment with the Bologna process and ECTS credit system
Divider
 Introduction |  About the University |  Study Programmes |  Basic Information for Students |  Bologna and ECTS |  Curricula |  Impressum |  Sponsors
Divider
Bosanski Bosanski English English
  Sponzori
Introduction

About the University

Study Programmes

Basic Information for Students

Bologna and ECTS

Curricula

Impressum

Sponsors
Restoran "Dubrovnik" - Zenica
U strogom centru grada, na križanju Školske i Masarikove ulice, smješten je restoran Dubrovnik. Prekrasna i vesela ljetna terasa, atrij, trpezarija, vinski podrum i kapetanova soba istinski su ugođaj za oko.

Restoran Dubrovnik nadaleko je poznat po specijalitetima morske i italijanske kuhinje, no svojom ponudom zadovoljava i kontinentalno orijentirane gurmane.

Posebna pozornost pridaje se specijalitetu kuće hobotnica ispod sača i vinskoj karti koja broji preko 50 biranih etiketa. Dodatni ugođaj i raspoloženje upotpunjuje tamburaški orkestar kao i prijatno osoblje.
Kontakt informacije:  
Kontakt osoba: Dervišević Ferid - Feđa
Adresa: Masarykova 48
Tel.: ++387 32 246 000
E-Mail: stradun@bih.net.ba

Investiciono-komercijalna Banka Zenica
.....osnovana je 1957. godine, kao Komunalna Banka Zenica, kasnije posluje kao Kreditna Banka Zenica, zatim Privredna Banka Sarajevo - Osnovna Banka Zenica, a od 1990. godine posluje pod sadašnjim nazivom Investiciono-komercijalna Banka DD Zenica.
Investiciono-komercijalna Banka DD Zenica je 1998. godine izvršila transformaciju vlasništva kapitala, tako da je sada Banka sa 100 % privatnim kapitalom. U svom dugogodišnjem i stabilnom poslovanju Investiciono-komercijalna Banka DD Zenica stvorila je tehničko-tehnološki potencijal, što je garancija za kvalitetno i uspješno poslovanje Banke u cjelini